Lokalt engagemang

Lokalt engagemang är en central del av vår verksamhet här på Conductus. Vi är stolta över att vara en del av Västerås samhälle och det är naturligt för oss att ha ett starkt lokalt engagemang. Att stötta vår lokala idrott har alltid varit en hjärtefråga för oss, och vi är dedikerade till att bidra till dess framgång. 

Vi stödjer det lokala föreningslivet

Vi är också stolta sponsorer och aktiva supportrar av olika lokala organisationer och idrottsföreningar i och runt Västerås. För oss är idrotten inte bara en fysisk aktivitet, utan en viktig del av samhället som främjar hälsa, gemenskap och ungdomsengagemang. Genom att stödja sådana aktiviteter strävar vi efter att göra Västerås till en bättre plats – för alla.

Våra samarbetspartners

Självklart är vi även engagerade i att stödja Lokala Hjälpen, vars arbete är av stor betydelse för Västerås. Dessutom är vi stolta partners och guldsponsor för VIK Hockey och stödjer aktivt VSK Fotboll och Västerås Friidrottsklubb. Vi är fast beslutna att bidra med vårt stöd och resurser för att hjälpa till att skapa ett mer humant och välmående samhälle för alla invånare. Med Conductus vid din sida kan du vara säker på att du samarbetar med ett företag som delar ditt engagemang för att göra en verklig skillnad i vår lokala gemenskap.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Conductus AB

Fältmätargatan 19
721 35 Västerås
021-10 79 50
info@conductus.se

Rulla till toppen